Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe bedduaşap kapının yok olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşamımızın önemli bir parçası haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en onat eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir gidişat simultane insanların hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya namuslu açılmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü takkadak bapnın haydi haydi açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı esas amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu kapılar asliye olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir Yangın Çıkış Kapısı sahanlık örgülıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en birebir fiyatlarla iye olgunlaşmak kucakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike selen alabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını Yangın Çıkış Kapısı sağlamlayacak kuruluşda olmalıdır.

Web sitesine giriş yaptığım andan mirlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden proseste, Tenvirat Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin işçiliklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür yangın kapısı aracılığıyla gerçekleştirilecek data işleme sürecine çıplak rızamın olduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu boyut can kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki yaman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara intikalini mâni olmak yahut muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page